Ambulatoriul Spitalului Judetean Ploiesti va fi extins. A fost semnat ordinul de incepere a lucrarilor

Ambulatoriul Spitalului Judetean Ploiesti va fi extins. A fost semnat ordinul de incepere a lucrarilor

Consiliul Judetean Prahova a semnat astăzi, 25.05.2023, ordinul de începere a lucrărilor pentru extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Valoarea totală a proiectului se ridică la 26,4 milioane de lei, din care 10,7 milioane de lei reprezintă fonduri europene din Programul Operațional Regional 2014-2020, iar 15,7 milioane de lei reprezintă contribuția Consiliului Județean Prahova.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Prin intermediul acestui proiect, se vor realiza o serie de lucrări esențiale, precum cele de reabilitare, recompartimentare, modernizare și dotare a spațiului existent prin amenajarea zonei de ambulatoriu cu cabinete medicale pentru următoarele specialități: Interne, Cardiologie, Nefrologie, Diabet, Oncologie, Neurologie, Dermatologie, Gastroenterologie, Hematologie, Pediatrie, Obstetrică Ginecologie, Explorări funcționale și servicii de Radiologie (ecograf, aparat RX, computer tomograf, RMN), Laborator analize medicale și punct recoltare, Dializă, Cabinet endoscopie digestivă, Cabinet Psihologie, Medicina Muncii, Planning familial.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

Curtea interioară a ambulatoriului de specialitate (momentan neutilizată) va fi amenajată ca un spațiu (sală) de așteptare, cu fișier, birou de programare și evidență a pacienților (cu posibilitatea de a se face programările și on-line), dispecerat dotat cu stație de comunicare audio și afișaj electronic. În același timp, va fi amenajat accesul din exterior astfel încât să se respecte căile de evacuare, circuitele funcționale specifice activității medicale cât și accesul persoanelor cu dizabilități.

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

Lucrările contractate includ termoizolarea ambulatoriului, lucrări de igienizare, refacerea rețelelor și instalațiilor de alimentare cu apă, canalizare și a rețelei de oxigen medical, precum și realizarea unui acoperiș de tip șarpantă din lemn.

Extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Ploiești vor contribui semnificativ la îmbunătățirea condițiilor de diagnosticare și tratament pentru pacienții din județul Prahova. Prin crearea unor spații moderne și funcționale, dotate cu echipamente de ultimă generație, se va asigura un cadru optim pentru desfășurarea activității medicale și pentru asigurarea confortului și siguranței pacienților. Consiliul Județean Prahova rămâne angajat în promovarea dezvoltării infrastructurii de sănătate și va continua să implementeze proiecte menite să asigure servicii medicale de înaltă calitate și accesibile pentru toți cetățenii județului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191