Andrei Volosevici: Vineri sau sambata dimineata vom avea apa calda, in Ploiesti

Andrei Volosevici: Vineri sau sambata dimineata vom avea apa calda, in Ploiesti

Primarul Andrei Volosevici a anuntat, joi, ca ploiestenii vor beneficia de agent termic cel tarziu sambata dimineata. Pentru inceput, va fi reluata furnizarea apei calde, urmand sa fie pornita si incalzirea caloriferelor, in conditiile in care temperaturile nocturne sunt tot mai scazute.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

„Vrem să spunem că spre sfârșit de săptămână, s-ar putea chiar de mâine, dacă nu, de sâmbătă dimineață, o să avem și apă caldă și căldură. Cert, în acest moment, știm sigur că sistemul era foarte greu de încărcat și asta pentru că era gol. Putem să dăm drumul la CAF și să ajungem în normalitate vizavi de ploieșteni undeva mâine seară, poate poimâine dimineață, să putem furniza apă caldă și căldură. TAG-ul, în momentul acesta, nu poate furniza decât apă caldă și nu este suficient, trebuie să furnizăm apă caldă și căldură, având în vedere temperaturile nocturne”, a declarat primarul Andrei Volosevici.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191