ANIMAŢIE. „Sunt în lacrimi. Toată lumea îşi făcea cruci”. O copilă de 15 ani, martoră de pe bancheta din spate a unui cumplit accident. Doi oameni au murit în faţa ei

ANIMAŢIE. „Sunt în lacrimi. Toată lumea îşi făcea cruci”. O copilă de 15 ani, martoră de pe bancheta din spate a unui cumplit accident. Doi oameni au murit în faţa ei

Scenele cumplite s-au derulat pe DN 22, în dreptul localităţii Sibioara. Un camion a lovit în plin maşina care a intrat pe contrasens. În autoturism erau 3 persoane, doi adulţi şi o minoră. 

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Din primele informaţii, se pare că din cauza ploii, şoferul autoturismului ar fi pierdut controlul direcţiei. A intrat pe sensul opus de unde venea TIR-ul. N-a mai putut redresa maşina şi cel de la volanul mastodontului n-a avut timp să frâneze. 

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Andreea Filip, reporter Observator: Impactul cu TIR-ul a fost atât de puternic încât motorul autoturismului a fost aruncat la mai bine de 20 de metri. 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Martori: Trage uşor, că alunecă! 

Pentru cei doi adulţi din maşină nu s-a mai putut face nimic. Doar adolescenta aflată pe bancheta din spate a scăpat cu viaţă. 

Andreea Filip, reporter Observator: Sunt momente cumplite şi critice pentru pasagera din autoturism. Salvatorii fac eforturi pentru a o salva. 

Oana Manoilă, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: Din păcate, medicii au declarat decesul. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani şi o femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani. 

Şoferul TIR-ului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.  Martorii care au asistat la scenele terifiante sunt şocaţi. 

Martori: – Şi eu sunt în lacrimi şi sunt supărat. Supărare şi toată lumea făcându-şi cruci. 

– Cel mai probabil, neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, carosabilul, după cum vedeţi, este ud şi unsuros. Maşina a pierdut controlul şi a intrat în TIR. TIR-ul urca, maşina cobora. Şi, la un moment dat, într-o curbă, acolo sus, a pierdut controlul şi a intrat frontal în TIR. 

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191