Anunț ANM! După temperaturi de aproape 30 de grade, ninsorile revin în România: ”Un val de aer rece…”

Anunț ANM! După temperaturi de aproape 30 de grade, ninsorile revin în România: ”Un val de aer rece…”

După mai multe zile în care mercurul din termometre a urcat chiar și până la 30 de grade în unele regiuni din România, iară că meteorologii anunță că iarna revine în țara noastră. Ce anunț au făcut specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie. 

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Calendaristic e primăvară, însă în mai multe zone din România au fost înregistrate temperaturi mult peste normalul acestei perioade. După zilele călduroase însă, meteorologii anunță că frigul revine și va pune stăpânire pe mai multe zone din țară.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Specialiștii Administrației de Meteorologie, anunț de ultimă oră

De săptămâna viitoare vremea se schimbă, anunță specialiștii Administrației de Meteorologie. Un val de aer rece va curpinde România, iar temperaturile înregistrate vor fi semnificativ mai scăzute. De asemenea, vom avea parte și de precipitații probabil însemnate cantitativ.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Așadar, pe lângă fenomenele de instabilitate atmosferică la care trebuie să ne așteptăm, în zonele montane vor apărea ninsorile.

Cum va fi vremea în această săptămână

Săptămâna aceasta temperaturile se vor menține crescute. Meteorologii au anunțat că sâmbătă, în toate regiunile, se va răci cu 1 grad, 2, cel mult 3, însă de duminică se va încălzi din nou.

Luni și marți, săptămâna viitoare, vor fi înregistrate temperaturi de 30, sau poate chiar peste 30 de grade în partea de sud a țării.

”În condițiile în care vremea va fi frumoasă, precipitații se vor semnala doar pe arii restrânse în zonele montane, în zilele acestea. Foarte probabil mâine seară, mâine noapte, și în partea de sud a teritoriului, dar răzlețe și neînsemnate cantitativ”, a mai declarat Alina Șerban, potrivit sursei anterior menționate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191