Aproape 23 milioane de lei prin „Anghel Saligny” merg la Mizil. Zeci de strazi vor fi asfaltate in baza programului de finantare

Aproape 23 milioane de lei prin „Anghel Saligny” merg la Mizil. Zeci de strazi vor fi asfaltate in baza programului de finantare

27 de strazi din Mizil vor fi asfaltate cu fonduri obtinute in baza programului „Anghel Saligny”, a anuntat, astazi, deputatul Bogdan Toader.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Acesta l-a insotit pe edilul Silviu Negraru la Ministerul Dezvoltarii, acolo unde a fost semnat contractul de finantare.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

„M-am aflat astăzi alături de domnul Silviu-Călin Negraru, primarul orașului Mizil, la Ministerul Dezvoltării, la domnul secretar de stat Alexandru Stoica, unde a avut loc semnarea celui mai important contract pentru infrastructura rutieră a localității.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Zeci de străzi din Mizil vor fi modernizate cu fonduri guvernamentale, ca urmare a parafării contractului de finanțare în valoare de peste 22,8 milioane de lei, încheiat prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.

Este o veste bună pentru locuitorii din Mizil domiciliați în zonele rămase în urmă cu reabilitarea rețelei de infrastructură rutieră. Astfel, după semnarea contractului de execuție a lucrărilor, 27 de străzi din oraș vor fi modernizate și aduse la standarde actuale.

Domnului primar Negraru și echipei sale din Primăria Mizil le doresc mult succes în implementarea proiectului!”, a scris Toader, pe Facebook.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191