Arbitri și oficiali delegați în Europa

Arbitri și oficiali delegați în Europa

În această săptămână vor avea loc meciurile din prima manșă a play-off-ului competițiilor continentale,. La aceste jocuri sunt delegați și arbitri, și oficiali din România. Marian Barbu va conduce la centru meciul din UEFA Conference League dintre Tobyl FK (Kazahstan) și FC Viktoria Plzen (Cehia), el fiind ajutat la cele două linii de către arbitrii-asistenți Mihai Marica și Laszlo Bucsi. Cel de-al patrulea oficial va fi Sebastian Colțescu. Meciul dintre Tobyl și Plzen va avea loc joi, 24 august, de la ora 17:00.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

În aceeași competiție, UEFA a desemnat alți doi oficiali români. Astfel, Camelia Nicolae va fi delegat de joc la meciul FK Zalgiris Vilnius (Lituania) – Ferencvaros TC (Ungaria), care va avea ca oră de start 20:00, iar Victor Radu va îndeplini același rol la jocul dintre Maccabi Tel Aviv (Israel) și NK Celje (Slovenia), care se va disputa de la ora 20:00, la Tel Aviv. Tot ca delegat de joc a fost desemnat și Aurel Ionescu, la meciul dintre Ludogorets 1945 Razgrad (Bulgaria) și Ajax Amsterdam (Olanda), care se va juca în Europa League, joi, 24 august, la Razgrad.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, va superviza brigada de arbitri care va oficia la partida din Champions League, dintre Rakow Czestochowa (Polonia) și FC Copenhaga (Danemarca), care va avea loc marți, 22 august, la Sosnowiec. Tot ca observator pentru arbitri a fost desemnat și Augustus Constantin la meciul din Conference League, dintre Levski Sofia (Bulgaria) și Eintracht Frankfurt (Germania), care se va juca în capitala Bulgariei. Sursa:frf.ro/foto:razvan pasarica (sportpictures.eu)

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191