Au curățat scutul “murdărit” în Cupă

Au curățat scutul “murdărit” în Cupă

Revanșă frumoasă a baschetbaliștilor de la CSM Petrolul în fața celor de la FC Argeș. După ce și-au “pătat” blazonul cu un eșec urât,-38 de puncte, în Cupa României, pe teren propriu, iată că acum au reușit să “spele” scutul cu un succes deosebit în Sala Sporturilor din ,,Trivale”. Cea care, conform comentatorului partidei, găzduiește ultimele meciuri deoarece în Pitești este aproape gata o sală nou-nouță.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

În cea veche, jucătorii Petrolului au prestat un baschet curat în care schemele de joc au avut o finalitate fericită de cele mai multe ori. Cred că Popa Calotă, căpitanul echipei, a avut una dintre cele mai solide evoluții de când e la Ploiești, verva sa parcă arăta că mai poate duce încă un meci. De-altfel, cei de la baschet.ro l-au inclus în echipa etapei, una în care și-au făcut loc numai jucători români. Baschetbaliștii ,,de la etajele superioare”, adică cei înalți, Popa și Brkic s-au completat bine cu cei de teapa lor, Milin Aughburns, având în vedere că primi doi aveau multe greșeli personale încă de la pauză. Coechipierii lor, Mitchell, Misters și Funderburk, au fost “în mână” reușind destule coșuri ,,de trei” de ți-era mai mare dragu’! Și mai mare dragu’ a fost în penultimul sfert atunci când baschetbaliștii lui Mihai Popa și Ionuț Ivan au punctat din toate zonele și, probabil, asta a fost sfertul decisiv, cel care a înclinat balanța în favoarea oaspeților. Oaspeți care au strâns patru succese consecutive ceea ce i-a urcat pe locul trei în clasamentul Conferinței de Sud a Ligii Naționale, cu 10 puncte. Runda viitoare, sâmbătă, 26 noiembrie, pe teren propriu, CSM Petrolul vrea să adune “o mână’’ de victorii și pentru asta trebuie să bată Craiova.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191