Au moral să câștige în deplasare

Au moral să câștige în deplasare

După ce au mai dres situația în urma victoriei la scor obţinută runda trecută în disputa cu Miercurea Ciuc, echipa de baschet seniori CSM Petrolul se deplasează în weekend la Târgu Mureş, pentru meciul din etapa a 4-a a Conferinţei A, cu CSM-ul local. Întâlnirea este programată mâine, începând cu ora 18.00, şi găseşte cele două formaţii la egalitate în ceea ce privește victoriile, gazdele confruntării reuşind, la rându-le, să câştige o dată în acest sezon, la Târgu Jiu.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Managerul secţiei de baschet a formației ploieștene, Ionuţ Ivan, a declarat pentru siteul oficial al clubului municipal că echipa a intrat într-o zonă mai accesibilă a adversarilor:„ Jucăm cu adversari de nivelul nostru inclusiv din punct de vedere al bugetului, în faţa cărora şansele de a obţine un rezultat favorabil sunt, în mod clar, mult mai mari. Evident, mergem la Târgu Mureş cu gândul la victorie, dar suntem conştienţi că nu va fi uşor, adversarii noştri venind după două meciuri bune în campionat şi alte două la fel de bune în Cupa României”, a declarat Ivan.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

În privința lotului de jucători pentru acest meci, încă nu se ştie dacă antrenorul Mihai Popa va putea conta mâine pe americanul Branden Aughburns, pentru care se fac eforturi să fie încheiate formalităţile de transfer şi legitimare. În schimb, faţă de meciul cu ciucanii, vor reveni în lot doi dintre cei trei jucători „U17” prezenţi la turneul EYBL din Germania, Codruţ Dinu şi Robert Pătraru, cel de-al treilea, George Angelian, fiind uşor accidentat. Partida de mâine, din Sala Sporturilor din Târgu Mureş, va începe la ora 18.00 şi va putea fi urmărită pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet. Sursa:csmploiesti.ro

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191