Au primit bursa de merit

Au primit bursa de merit

Sportivii secţiei de atletism a CSM Ploieşti au primit bursa de merit. Așa se poate spune despre ei având în vedere că au meritul de a fi cucerit numeroase medalii, dar și două podiumuri de premiere! Atleții pregătitți de Augustin Iancu și Robert Munteanu au participat, recent, la concursul internaţional „Bursa Deneme Yarismalari”, din Turcia, reuşind să obţină 12 medalii, dintre care 4 de aur, 5 de argint şi 3 de bronz!

În întrecerea seniorilor, podiumul cursei de „60 metri” a fost exclusiv românesc, Petre Rezmiveş, Cristian Roiban şi Alexandru Geamănu cucerind, în această ordine, cele trei medalii ale întrecerii.Tot la seniori, primele două locuri ale cursei de „200 metri” au fost ocupate de sportivii de la CSM Ploieşti, Alexandru Geamănu obţinând medalia de aur, iar Robert Marinescu pe cea de argint, iar, în proba de „600 metri”, Ovidiu Burcea a intrat în posesia medaliei de bronz.

Şi la categoria „Tineret U23”, podiumul de la „60 metri” a fost al românilor, Cristian Roiban, Alexandru Geamănu şi Robert Marinescu fiind, în această ordine, cei trei medaliaţi ai cursei.Geamănu şi Marinescu au cucerit aurul, respectiv argintul în proba de „200 metri”, iar Ovidiu Burcea a obţinut medalia de argint la „600 metri”. Sursa:csmploiesti.ro

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191