Au urcat pe podium din marea agitată

Au urcat pe podium din marea agitată

Recent, la Constanța, au avut loc întrecerile Campionatului Național în Ape Deschise Aqua Challenge. La competiție au concurat și cei de la Clubul Sportiv Petrolul Ploiești. Iată componența echipei care a evoluat la malul mării: Stancu Sabin, Nae Bogdan, Oancea Marius, Colți Dumitrescu Emilia, Tolea Cristina, Neagu Cătălina și Dania Crîngașu. Cea din urmă nu a putut participa la Campionatul Național deoarece nu îndeplinea criteriul de vârstă, singura proba la care a putut concura fiind cea de 500 de metri.

Cristina Tolea a reușit să urce pe podium la toate cele trei categorii de vârstă, seniori, tineret și juniori. Toți sportivii au avut evoluții bune, având în vedere că marea a fost foarte agitată în momentul desfășurării concursului. Iată și rezultatele obținute de către cei de la CS Petrolul:

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

5000 metri: Stancu Sabin – locul 5, Nae Bogdan – locul 9, Oancea Marius – locul 10 la categoria juniori

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

5000 metri feminin: Tolea Cristina locul 2 la categoriile seniori, tineret și juniori, Neagu Cătălina – locul 11, Colți Dumitrescu Emilia – locul 13 și locul 1 la Aqua Junior
Challenge, categoria de varsta 20-29 ani.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Crîngașu Dania – locul 1 la 500 metri la Aqua Challenge, categoria 12-13 ani.

Sursa:facebook/clubul sportiv petrolul ploiesti

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191