Autostrăzile A1, A2 și A3 vor fi lărgite la 3 benzi pe sens

Autostrăzile A1, A2 și A3 vor fi lărgite la 3 benzi pe sens
Potrivit secretarului de stat în Transporturi, Ionel Scrioșteanu, autostrada A1 București – Pitești și două tronsoane din autostrăzile A2 și A3 vor fi lărgite la 3 benzi pe sens. Documentația de atribuire pentru elaborarea studiilor de fezabilitate a fost trimisă spre validare.

Autostrăzile A1, A2 și A3 fac legătura cu Bucureștiul, dar, în prezent, numai o porțiune din A3 are trei benzi pe sens. Este vorba despre tronsonul de la Centura Capitalei până la Moara Vlăsiei. Totodată, bucata de la Centura Capitalei până în Șoseaua Petricani are 3 benzi, dar fără banda de urgență.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Potrivit secretarului de stat în Transporturi, Ionel Scrioșteanu, 3 tronsoane de autostrăzi din România vor fi extinse la 3 benzi pe sens.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ne referim aici la întreaga lungime (109.6 km) a autostrăzii A1 București – Piteși, sectorul de drum cuprins între București și Fundulea de pe autostrada A2 și tronsonul dintre Moara Vlăsiei și Dumbrava de pe A3.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Documentația de atribuire pentru elaborarea studiilor de fezabilitate a fost deja transmisă la Agenția Națională pentru Achiziții Publice.

Durata contractului este de 18 luni, din care proiectantul trebuie să realizeze atât expertizele tehnice, cât și studiile de fezabilitate,” mai susține Ionel Scrioșteanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191