Avarie la sistemul de termoficare/ Pacientii internati la Spitalul Judetean si Maternitate AU caldura

Avarie la sistemul de termoficare/ Pacientii internati la Spitalul Judetean si Maternitate AU caldura

Avaria survenita la cazanul CAF2 de la Brazi, care a lasat fara caldura ploiestenii, de aproximativ 24 de ore, nu a afectat spitalele din Ploiesti incat sa se impuna luarea unor masuri de relocare a pacientilor.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Reporterii nostri au verificat situatia pe teren, atat la Maternitatea Ploiesti, cat si la Spitalul Judetean.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

La SJU, temperatura in saloane este asigurata de aeroterme si aparate de aer conditionat, iar la Maternitatea Ploiesti functioneaza un cazan auxiliar, a carui utilitate o reprezinta tocmai situatiile neprevazute. Potivit informatiilor obtinute de reporterii Phonline.ro, cazanul va asigura caldura in saloane pana la remedierea avariei.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191