Avarie la sistemul de termoficare/ Pacientii internati la Spitalul Judetean si Maternitate AU caldura

Avarie la sistemul de termoficare/ Pacientii internati la Spitalul Judetean si Maternitate AU caldura

Avaria survenita la cazanul CAF2 de la Brazi, care a lasat fara caldura ploiestenii, de aproximativ 24 de ore, nu a afectat spitalele din Ploiesti incat sa se impuna luarea unor masuri de relocare a pacientilor.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Reporterii nostri au verificat situatia pe teren, atat la Maternitatea Ploiesti, cat si la Spitalul Judetean.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

La SJU, temperatura in saloane este asigurata de aeroterme si aparate de aer conditionat, iar la Maternitatea Ploiesti functioneaza un cazan auxiliar, a carui utilitate o reprezinta tocmai situatiile neprevazute. Potivit informatiilor obtinute de reporterii Phonline.ro, cazanul va asigura caldura in saloane pana la remedierea avariei.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191