Banii și arena tot n-au rezolvat problema

Banii și arena tot n-au rezolvat problema

Petrolul 52 era dispus să plătească toate cheltuielile celor de la Progresul Pecica, pentru meciul din Cupa României, ca să evite două deplasări lungi în aceeași săptămână, până în județul Arad și apoi, la Iași. Conform liga2.ro ultima ofertă a ”găzarilor” pentru gruparea din județul Arad a fost suma de 13.000 de euro plus toate cheltuielile de organizare pe arena ”Ilie Oană”. În plus, pecicanii ar fi avut plătite și cheltuielile de cazare și masă la Ploiești. Până la urmă oficialii pecicani au refuzat elegant propunerea petroliștilor astfel că meciul se va juca miercuri, de la ora 14:00, pe arena ”Pădurice”, în așa fel încât ploieștenii se prindă avionul de seară, pe ruta Timișoara – București.

În meciul din Cupă ar putea debuta, oficial, și ultima semnătură a galben-albaștrilor. Este vorba despre David Andrei Vraciu, a cărui contract se întinde până în 2025. În vârstă de 21 de ani, Vraciu vine din Spania, acolo unde a început fotbalul la Academia lui CF Barcelona, pentru ca mai apoi, timp de 6 ani, să se formeze, ca junior, la Real Madrid. A continuat, din 2016, la Academia unui alt club important, CF Valencia, iar, ulterior, a evoluat pentru Almeria U19 și, ultima dată, UD Almeria B. Cu selecții la loturile naționale „U16” și „U17”, David Vraciu va completa, astfel, grupul jucătorilor „under” din lotul echipei ploieștene.

Clubul petrolist a postat pe siteul oficial și o mutare la nivelul fotbalului feminin. Cosmina-Teodora Toma a devenit prima jucătoare profesionistă din istoria clubului, după ce, astăzi, a semnat contractul cu Petrolul Ploiești. În vârstă de 19 ani, Cosmina evoluează pe postul de portar și va face parte din lotul echipei de senioare a echipei, cea care, mâine, va lua startul în Liga 3 a fotbalului feminin românesc.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Născută la Câmpina, Cosmina-Teodora Toma a început fotbalul la Comarnic, dar are experiența primului eșalon, jucând, în stagiunea precedentă, pentru CSM Alexandria, formație care a terminat pe primul loc în play-out-ul SuperLigii feminine. Echipa feminină a Petrolului va susține, mâine, primul meci din campionat, în cadrul Seriei 2 a Ligii 3. Adversară îi va fi Prahova Ploiești, într-o partidă ce se va disputa pe stadionul „Vega”, începând cu ora 11.00. Sursa foto:fcpetrolul.ro

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191