Bărbat arestat de polițişti în timpul unui meci organizat in Parcul Municipal Vest. Vezi aici ce a facut

Bărbat arestat de polițişti în timpul unui meci organizat in Parcul Municipal Vest. Vezi aici ce a facut

La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, în timpul unui meci de fotbal care a avut loc în incinta Parcului Municipal Vest.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

În fapt, bărbatul în cauză, în vârstă de 46 de ani, din comuna Telega, ar fi fost deranjat de un alt spectator care filma meciul de fotbal, reacționând față de el, și totodată, având un comportament obscen, în zonă fiind prezente mai multe persoane.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

 

Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție în vederea audierii, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191