Baschetbaliștii de la CSM Petrolul au dezamăgit până la capăt

Baschetbaliștii de la CSM Petrolul au dezamăgit până la capăt

Baschetbaliștii de la CSM Petrolul Ploiești au dezamăgit fanii echipei într-un joc decisiv pentru acest sezon. Ei trebuiau să bată pe teren propriu CSU Sibiu pentru a fi în elita baschetului românesc. Numai că formația antrenată de Mihai Popa nu a găsit victoria nici măcar din a 5-a încercare! Parcă eșecul cu Târgu-Mureș a pus capac echipei care nu și-a mai revenit nici măcar în meciul hotărâtor, găzduit de Sala Olimpia, și cu o susținere puternică în spate.

Sunt câțiva jucători de bază în declin de formă tocmai când era mai multă nevoie de ei.
A mai fost lipsa îndelungată a lui Chițu, accidentarea lui Brkic chiar în duelul cu sibienii
plus numeroasele momente slabe în buchetul de cinci partide din care galben-albaștri trebuiau să câștige măcar una! Nu au fost în stare astfel că acum baschetbaliștii Ploieștiului trebuie să joace pentru evitarea retrogradării. În disputa cu CSU Sibiu, scor final 73-85, au evoluat pentru CSM: Funderburk Jr. (20 puncte, 3×3), Mitchell (19, 5×3), O. Popa Calotă (12, 2×3), Aughburns (7), B. Popa (6, 2×3), Misters (6, 2×3), Brkic (3), M. Milin, Ch. Chiţu şi C. Dinu.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Pentru formația ploieșteană urmează o săptămână de pauză, apoi participarea în play-out-ul Ligii Naţionale alături de celelalte trei echipe ce merg din Conferinţa A, CSM Târgu Mureş, CSM VSKC Miercurea Ciuc şi CSM Târgu Jiu, şi cele patru formaţii ce vor veni din Conferinţa B. Certitudini sunt CSM Focşani şi ABC Laguna Bucureşti, celelalte două urmând să fie cunoscute după etapa din weekend.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

CSM Petrolul Ploieşti va intra în play-out cu cele 5 victorii şi o înfrângere înregistrate în prima fază în compania „echipelor Mureş, Ciuc, Târgu Jiu şi le va întâlni, tur-retur, începând cu weekendul 4-5 februarie, pe cele patru formaţii ce vor veni din Conferinţa B. După faza a doua a campionatului, în play-out se va juca în sistem eliminatoriu, „3 din 5”, perechile din primul tur fiind 11-18, 12-17, 13-16 şi 14-15. Ultimele două clasate vor retrograda în eşalonul secund. Sursa:csmploiesti.ro

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191