Bătaie ca în vestul sălbatic, pe o plajă din Eforie. S-au împărțit pumni și picioare, iar forțele de ordine au intervenit

Bătaie ca în vestul sălbatic, pe o plajă din Eforie. S-au împărțit pumni și picioare, iar forțele de ordine au intervenit

În ciuda faptului că temperaturile din termometre trec lejer de pragul de 30 de grade, pentru mai mulți turiști de pe o plajă din Eforie, atmosfera nu era îndeajuns de fierbinte. Din acest motiv, aceștia au devenit protagoniștii unei bătăi cu pumni și picioare, care a necesitat intervenția forțelor de ordine pentru a fi oprită. Unele persoane au fost duse la secție pentru a fi audiate.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

O situație de-a dreptul neobișnuită a avut loc pe o plajă din Eforie, unde mai mulți turiști s-au găsit implicați într-o bătaie cu pumni și picioare. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru ca acest conflict spontan să fie aplanat. Potrivit informațiilor de la , mai multe persoane ce se aflau pe o plajă din Eforie au început să se certe, iar la scurt timp, conflictul a degenerat într-o bătaie în toată regula.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Desigur, martorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns de urgență mai mulți polițiști de la Secția de Poliție din localitate.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

La acest moment încă nu se știe de la ce s-a pornit întreg scandalul, iar polițiștii care au ajuns la fața locului au dus mai multe persoane la secție, pentru a putea fi audiate. Autoritățile au comunicat că totul s-a petrecut pe data de 23 iunie, în jurul orei 18:30. Se pare că agresiunea s-a declanșat pe fondul unui conflict spontan. Autoritățile au ajuns imediat la fața locului, pentru a calma spiritele, iar mai mulți turiști au ajuns la secție, pentru audieri.

„La data de 23 iunie, în jurul orei , poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Eforie au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe plajă ar fi avut loc o agresiune fizică. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele investigaţii rezultă că agresiunea fizică ar fi avut loc între mai multe persoane, pe fondul unui conflict spontan”, a comunicat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191