Bătaie ca-n vestul sălbatic in Joia Mare! Doi bărbați și-au împărțit pumni în Sectorul 6 al Capitalei / VIDEO

Bătaie ca-n vestul sălbatic in Joia Mare! Doi bărbați și-au împărțit pumni în Sectorul 6 al Capitalei / VIDEO

Incident șocant în București, în Joia Mare! Doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare în plină stradă, sub privirile îngrozite ale oamenilor! Unul dintre bărbați nu a mai ținut cont de nimic ți a sărit la bătaie! Scenele filmate par desprinse din vestul sălbatic!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cele trei zile care ne mai despart până la Paște și faptul că ne aflăm în Joia Mare nu i-au oprit pe doi bărbați din București să se bată în plină stradă.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Incidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, astfel că zona în care a avut loc bătaia a fost foarte populată în acel moment. Tot momentul a fost filmat!

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Doi bărbați s-au bătut în Sectorul 6 din din București

Mai multe persoane din București au fost martore, fără voia lor, la scene șocante pe o stradă foarte populată. Doi bărbați s-au luat la bătaie, dintr-o dată, în apropierea unei florării. Nimeni din cei care au luat parte la conflict nu se aștepta la ce a urmat să se întâmple, în doar câteva secunde.

După ce au avut o discuție aprinsă, unul dintre bărbați părea că încearcă să evite scandalul de proporții. În doar câteva secnde, pe fondul nervilor, celălalt bărbat a alergat în urma lui și l-a bătut crunt și i-a dat mai mulți pumni. În bătaia celor doi a fost implicată, accidental, și o femeie, care pare că ar fi venit împreună cu agresorul.

După ce l-a bătut, bărbatul și femeia au plecat la fel de nervoși, iar victima a primit ajutor din partea unor persoane, care se aflau acolo în acel moment. Nu se știe de la ce a pornit totul, însă este cert că astfel de scene mai sunt văzute doar în vestul sălbatic!

Alt incident șocant în Sectorul 1 din București

Un alt incident asemănător s-a petrecut în urmă cu o lună, în Sectorul 1 din București. Doi polițiști au fost bătuți cu bestialitate de o femeie. Intreg conflictul a izbucnit din cauza unei parcări neregulamentare.

Femeia l-a agresat pe unul dintre polițiști, iar după ce acesta a căzut, a sărit peste el și l-a lovit la cap. Agresoarea a fost reținută pentru 24 de ore după conflictul de proporții.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191