B&B este cuplul sezonului în fotbalul județean

B&B este cuplul sezonului în fotbalul județean

Boldești a câștigat Cupa, iar Breaza poate promova în Liga a 3-a. Trupa boldeșteană a câștigat finala Cupei României județene în fața celor de la Șirna Varnița. Finala s-a disputant la Păulești în fața a sute de spectatori care s-au bucurat de un meci cu goluri. Toate marcate de CSO Boldești prin dubla lui Adi Ilie, Alex Moise și Andrei Paraschivoiu. Iată componența celor două formații:

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Șirna: Nițache – Niță, Cojocaru, Bârzoi, Nedelcu, Șt. Taban, Dumitru, A. Radu, Tănase, A. Grigore, Zidaru. Rezerve: G. Taban, I. Grigore, Ciobănoiu, Ghiță, Buzatu, Fl. Radu, Orășanu, V. Iordache. Antrenor: Liviu Nedelcu.
Boldești: Marinică – A. Neagu, Popescu, C. Costache, E. Ionescu, Paraschivoiu, L. Iancu, A. Moise, Dănilă, A. Ilie, Lișiță. Rezerve: Barbu – V. Marin, E. Costache, Terțea, D. Andrei, Ursu, T. Vasile, M. Constantin, Prică. Antrenor: Marius Rădulescu.
Au arbitrat: Andrei Moroiță – Mădălina Crăciun, Gabriel Enache (Ploiești). Observatori: Silviu Crângașu, Cătălin Popescu.

Interesant este că în drumul spre trofeu formația din Boldești a eliminat și Tricolorul Breaza. Trupa pregătită de Marius Vișan este foarte aproape de a promova în Liga a 3-a. În meciul-tur al barajului de promovarea echipa brezeană a terminat la egalitate, 2-2, cu echipa de puști de la Daco-Getica, într-un duel disputat în cartierul Colentina, din București. Brezenii au avutr meritul de a reveni de la 0-2 prin golurile marcate de Ioniță și Gheorghe. Sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17.30, Tricolorul se poate bucura de promovare, pe teren propriu, în fața celor de la Daco-Getica.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191