Bianca Drăgușanu, probleme cu mama unei colege de clasă de-ale fiicei sale! De la ce a izbucnit conflictul dintre vedetă și femeie: ”Avea o problemă cu mine la modul general”

Bianca Drăgușanu, probleme cu mama unei colege de clasă de-ale fiicei sale! De la ce a izbucnit conflictul dintre vedetă și femeie: ”Avea o problemă cu mine la modul general”

Peste doar câteva zile, Bianca Drăgușanu va trăi emoții uriașe, asta deoarece fiica ei, Sofia, va intra în clasa I. Vedeta ne-a povestit cum se simte în calitate de mămică, cât de mândră este, dar ne-a mărturisit și prin ce situație mai puțin plăcută a trecut cu una dintre mamele unei colege de clase de-ale fiicei sale.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Bianca Drăgușanu este fără doar și poate o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Dacă pe plan profesional totul merge ca pe roate, nici pe plan personal lucrurile nu sunt mai prejos. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Gabi Bădălău, iar cei doi preferă să-și țină relația cât mai discretă.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Blondina e și o mămică extrem de fericită, iar peste doar câteva zile urmează să-și însoțească fiica la școală, căci micuța Sofia va merge în clasa I. Vedeta ne-a declarat, în exclusivitate pentru , că are mari emoții, dar știe că totul va fi bine. Îi pare rău însă că timpul trece atât de repede și ar prefera ca Sofia să rămână cât mai mult micuță.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Bianca Drăgușanu, probleme cu mama unei colege de clasă de-ale fiicei sale. De la ce a pornit totul

Că tot suntem la capitolul școală, Bianca Drăgușanu ne-a povestit și un episod mai puțin plăcut pe care l-a avut cu una dintre mamele unei colege de clasă de-ale fiicei sale. Vedeta a fost jignită de către femeie pe rețelele de socializare, ceea ce nu i-a picat bineînțeles deloc bine blondinei.

Mai mult de atât, aceasta a jignit-o și pe Sofia, iar Bianca Drăgușanu a rugat-o să o lase pe fiica ei în pace, iar dacă are o problemă cu ea, să o rezolve ele ca de la femeie la femeie.

Cum s-a terminat scandalul dintre cele două

Bianca Drăgușanu ne spune că respectiva mămică chiar a atenționat-o că data viitoare când va merge la școală să-și ia copilul va sta de vorbă cu ea, o va bate pe umăr. Bianca Drăgușanu chiar a rugat-o să facă acest lucru și să discute, dar ulterior acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Blondina spune că niciodată nu a deranjat-o pe respectiva mămică cu nimic și nici pe fetița acesteia, astfel că nu știe de la ce a pornit totul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191