Boicot Austria/ Românii încep boicotul firmelor austriece

Boicot Austria/ Românii încep boicotul firmelor austriece

Românii au început boicotul firmelor austriece după ce Austria a votat împotriva aderării României în spațiul Schengen.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Primarul comunei Călinești-Oaș a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care anunță că le va cere angajaților primăriei să renunțe la conturile Raiffeisen Bank și să evite alimentarea cu carburanți de la stațiile OMV.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

„Dragi Români, din nou umiliți! Începând de mâine, voi cere angajaților primăriei sa renunțe le conturile Raiffeisen Bank și voi recomanda tuturor sa evite alimentarea cu carburanți de la stațiile OMV”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Mai mulți români au făcut liste cu brandurile austriece pe care să le evite de acum încolo.

Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne a respins joi aderarea Bulgariei şi României la spaţiul Schengen, două voturi fiind împotrivă, în condiţiile în care era nevoie de unanimitate.

Dintre cele 27 de ţări membre UE, Austria şi Olanda au votat împotrivă, cea din urmă menţionând că se opune doar aderării Bulgariei, conform unor surse concordante de la Bruxelles, care afirmă însă că discuţiile continuă pe tema aderării României şi Bulgariei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191