Boicot Austria/ Românii încep boicotul firmelor austriece

Boicot Austria/ Românii încep boicotul firmelor austriece

Românii au început boicotul firmelor austriece după ce Austria a votat împotriva aderării României în spațiul Schengen.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Primarul comunei Călinești-Oaș a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care anunță că le va cere angajaților primăriei să renunțe la conturile Raiffeisen Bank și să evite alimentarea cu carburanți de la stațiile OMV.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

„Dragi Români, din nou umiliți! Începând de mâine, voi cere angajaților primăriei sa renunțe le conturile Raiffeisen Bank și voi recomanda tuturor sa evite alimentarea cu carburanți de la stațiile OMV”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Mai mulți români au făcut liste cu brandurile austriece pe care să le evite de acum încolo.

Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne a respins joi aderarea Bulgariei şi României la spaţiul Schengen, două voturi fiind împotrivă, în condiţiile în care era nevoie de unanimitate.

Dintre cele 27 de ţări membre UE, Austria şi Olanda au votat împotrivă, cea din urmă menţionând că se opune doar aderării Bulgariei, conform unor surse concordante de la Bruxelles, care afirmă însă că discuţiile continuă pe tema aderării României şi Bulgariei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191