Box feminin după 13 ani!

Box feminin după 13 ani!

Ploieștiul va găzdui din nou o competiție pugilistică feminină după o perioadă de peste un deceniu! În august 2010, la sala de box de pe Bulevardul Independenței, se disputa o întrecere oficială a sexului frumos. Anii au trecut, sala se numește acum ,,Titi Prosop” și o să găzduiască Cupa României de Box Feminin Cadete, Junioare, Tineret și Senioare. Astăzi, a avut loc o conferință de presă la care au participat Titi Tudor, antrenorul emerit de la CSM Ploiești, Adrian Lăcătuș, antrenor coordonator al lotului național de box feminin și Alex Scarlat, antrenor federal.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Maestrul Titi Tudor a declarat că are fete care să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, selecționerul Lăcătuș va trimite în ring vedetele României cum ar fi Lăcrămioara Perijoc sau Amalia Niță, iar antrenorul Scarlat este convins că vor fi meciuri de o calitate ridicată. Vor fi, zilnic, două gale, orele 16.30 și 18.30, iar accesul publicului la sala este gratuit. Gala finală va fi programată în funcţie de numărul final de sportive înscrise şi, implicit, de diagramele de concurs, toate acestea fiind stabilite la ședința tehnică din această seară.

Titi Tudor:”Ne bucurăm că putem organiza această competiție în unica sală din Europa care a dat doi pugiliști de talie mondială, Leonard Doroftei și Adrian Diaconu. Boxul feminin a luat amploare atât la nivel naţional, cât şi internaţional şi veţi vedea că, în următorii ani, se va dezvolta şi mai mult, aici, la noi, la Ploieşti. Avem 13 fete înscrise în competiţie, suntem acasă, în sala noastră, şi sperăm ca pe lângă performanţele de până acum, să descoperim şi alte fete, să le ridicăm spre loturile naţionale. Depinde de dorinţa lor de a ajunge cât mai sus! Sunt în cantonament de două săptămâni de zile, îşi doresc să se afirme, să ducă boxul ploieştean cât mai sus şi sper să arate asta în ring”.

Adrian Lăcătuș: ” Veţi vedea că va fi o competiţie bună, un prilej pentru sportive să se remarce în perspectiva competiţiilor importante ce urmează, iar meciurile vor fi spectaculoase. Nu toată lumea se uită cu ochi buni la boxul feminin, dar, în ultima perioadă – şi mă refer la ultimii 15-20 de ani – fetele ţin steagul sus în boxul românesc. Vom avea la competiţie campioane europene precum Andra Sebe, Loredana Marin, Lăcrămioara Perijoc sau Amalia Niţă, de 3 ori campioană europeană! Vin fete din urmă, le veţi vedea şi la această competiţie de la Ploieşti, iar medalia de aur va însemna pentru ele şansa de a participa la următoarele acţiuni ale loturilor naţionale!”.

Alex Scarlat: ”Un oraș cu o asemenea tradiție în box a primit misiunea de a organiza această importantă întrecere de care s eva onora la nivelul așteptat. Ne bucurăm de tot sprijinul din partea unui simbol al acestui oraș, Titi Tudor, în organizarea Cupei României. Va fi, sunt sigur, o competiție reușită din toate punctele de vedere”.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

Titi Tudor și Adrian Pârlogea, va concura cu un lot numeros având în componență pugiliste experimentate, cu numeroase titluri, dar și debutante care vor să se afirme. Iată numele boxerițelor care vor lupta pentru medalii cât mai strălucitoare: Livia Botica, Geanina Bănică, Beatrice Căldărariu, Ștefania Țăndărescu, Ecaterina Ene, Sabina Turcu, Ioana Stoicescu, Ana Ivănoiu, Diana Gheorghe, Mary Voinea.

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191