Boxerul-matematician confirmă titlul european!

Boxerul-matematician confirmă titlul european!

Fabian Stroe este mare amator de box și matematică. Dar la fel de dornic este să confirme titlul de campion european, cucerit în luna iulie, la Ploiești. Pugilistul legitimat la CSM Ploiești și detașat la Centrul Olimpic de la Brăila a câștigat, la categoria ,,52 kg”, un nou titlu internațional. Este vorba despre Centura Moldovei, competiție ce s-a disputat, săptămâna trecută, la Iași. Tot săptămâna trecută, dar la Năvodari, colegele lui Fabian de la CSM Ploiești au concurat la Campionatul Național de Box dedicat tuturor categoriilor de vârstă.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Școala de box a CSM-ului, condusă de Titi Tudor și Adrian Pârlogea, a confirmat și de această dată în competiția de la malul mării. S-au cucerit două titluri de campioane naţionale, unul de vicecampioană şi trei medalii de bronz! Medaliile dfe aur au fost obținute de Livia Botica şi Cristina Căldărariu. Ele au fost cele mai bune la categoriile „+81 kg” – senioare, respectiv “48 kg” – junioare! Titlul de vicecampioană naţională a fost cucerit de Ştefania Ţăndărescu, la categoria „48 kg” – tineret. Medalii de bronz au obţinut Sabina Turcu, la categoria “54 kg” – junioare, Geanina Bănică, la “57 kg” – tineret şi Diana Gheorghe, la “60 kg” – tineret.

Antrenorul emerit Titi Tudor consideră că bilanțul medaliilor este unul bun având în vedere că a avut zece fete înscrise în competiţie:’’Sigur că se putea şi mai bine, dar aşa este în sport, în general, şi în box, în special, nu poţi câştiga de fiecare dată. Fetele au muncit mult la antrenamente în ultima vreme şi merită toate felicitările pentru performanţele realizate”, a declarat Titi Tudor pentru csmploiesti.ro.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191