Bravo! Angajatii Serviciului de Finante Ploiesti au donat sange. „Traditia” se repeta in fiecare an

Bravo! Angajatii Serviciului de Finante Ploiesti au donat sange. „Traditia” se repeta in fiecare an

Angajatii Finantelor locale Ploiesti, donatori consecventi de sange!

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Un exemplu de urmat pentru noi toti, functionarii SPFL Ploiesti respecta traditia, an de an, prin care aleg sa doneze sange pentru pacientii aflati in nevoie critica.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Centrul de transfuzie din Ploiesti este condus de doamna doctor Hanganu, cea care face apel catre populatie sa mearga sa doneze, spitalele din judet avand mare nevoie de sange pentru pacienti.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

„Astazi, in continuarea traditiei pe care am inceput-o de ceva ani, am donat sange. Cu dragoste de oameni si cu speranta ca gestul nostru va aduce, cuiva, un strop de bine! Felicitari doamnei director Georgeta Hanganu si intregului colectiv, pentru implicare si profesionalism! Mult succes pe mai departe, oameni minunati!”, au scris reprezentantii SPFL Ploiesti, pe Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191