BREAKING NEWS. Cutremur în Marea Britanie. Premierul Liz Truss a demisionat!

BREAKING NEWS. Cutremur în Marea Britanie. Premierul Liz Truss a demisionat!

Informație de ultimă oră! Liz Truss părăsește fotoliul de prim-ministru al Marii Britanii, la mai puțin de două luni de la învestirea în funcție.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

UPDATE: Truss a spus în fața presei că a venit în funcție într-un moment „de mare instabilitate economică și internațională”.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

„Recunosc… având în vedere situația, nu pot îndeplini mandatul pentru care am fost aleasă de Partidul Conservator”, a adăugat ea.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Anunțul demisiei lui Liz Truss vine după un mandat de doar 45 de zile. Truss a mai afirmat în declarația sa în fața presei că a discutat, joi, cu Sir Graham Brady – președintele Comitetului 1922, al deputaţilor conservatori britanici. Și a anunțat că va rămâne în funcția de premier până când va fi ales un succesor.

Premierul britanic Liz Truss are zilele numărate. Noul ministru de Finanțe anulează toate măsurile fiscale promise/ Se sucește platonarea facturilor

Liz Truss și-a anunțat demisia din funcția de prim-ministru, anunță BBC. Într-o declarație de presă susținută la intrarea în sediul din 10 Downing Street, Truss a afirmat că i-a spus Regelui Charles că își dă demisia din funcția de lider al Partidului Conservator, transmite aceeași sursă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191