BREAKING/ Şedință la PNL Prahova. Andrei Volosevici a fost suspendat din partid

BREAKING/ Şedință la PNL Prahova. Andrei Volosevici a fost suspendat din partid

Update: S-a decis suspendarea lui Andrei Volosevici din partid. Votul a fost secret.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Liberalii prahoveni s-au intrunit in sedinta, marti seara, la sediul organizatiei judetene a partidului, pentru a discuta despre soarta primarului Andrei Volosevici.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Potrivit surselor Phonline.ro, conducerea PNL Prahova intentioneaza sa il suspende pe Volosevici din partid.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Aceleasi surse ne-au informat ca liberalii nu intentioneaza sa il excluda din partid pe primarul Ploiestiului, masura suspendarii fiind varianta sustinuta de o parte a organizatiei.

Astfel, in lipsa excluderii din PNL, Andrei Volosevici nu se poate inscrie in alt partid.

Jocul politic din interiorul PNL nu va aduce noutatati in activitatea primarului Ploiestiului, intrucat sustinerea consilierilor liberali disparuse oricum, de ceva timp, multe dintre proiectele lui Volosevici fiind respinse chiar de colegii de partid.

Ce putem, insa, remarca, este faptul ca impotriva lui Andrei Volodevici s-au ridicat inclusiv cei care au ajuns sa ocupe functia de consilier local datorita imaginii electorale a actualului edil.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191