Câmpina/ Un barbat a ajuns pe mana Politiei dupa ce si-a agresat concubina

Câmpina/ Un barbat a ajuns pe mana Politiei dupa ce si-a agresat concubina

Reținut de polițiști pentru violență în familie, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 14.00, la sediul Poliției Municipiului Câmpina s-a prezentat o femeie în vârstă de 41 de ani, din municipiu care a declarat faptul că în noaptea de 1 spre 2 februarie a.c., a avut un conflict cu concubinul său. 

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

În urma audierii persoanei vătămate, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând risc iminent, fapt pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu. 

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Pentru punerea în aplicare a ordinului de protecție provizoriu, polițiștii s-au deplasat la domiciliul bărbatului în vârstă de 38 de ani, ocazie cu care l-au surprins în timp ce distrugea cu un obiect contondent autoturismul fiului femeii în cauză. 

Din cercetări, s-a stabilit faptul că în noaptea de 1 spre 2 februarie, între cei doi concubini ar fi izbucnit un conflict spontan generat de mai multe neînțelegeri, bărbatul adresându-i femeii injurii, amenințând-o și ulterior lovind-o în zona capului cu un telefon mobil pe care l-a aruncat către aceasta. 

Astfel, în baza probatoriului administrat,  față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191