Când eşti prost şi mai şi semnalizezi! Mandachi şi-a lăsat 6 zile maşina în parcarea pe termen scurt şi se miră că a plătit „douşcinci” de milioane

Când eşti prost şi mai şi semnalizezi! Mandachi şi-a lăsat 6 zile maşina în parcarea pe termen scurt şi se miră că a plătit „douşcinci” de milioane

Grea viata cand nu stii sa citesti, totul e pe incercatelea!

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Stefan Mandachi, marele afacerist falimentar, care a „omis” sa-si plateasca sutele de angajati ai fast-food-urilor detinute in mai multe orase din tara, s-a crezut un pic mai destept decat este de fapt.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Concret, Mandachi si-a lasat timp de 6 zile masina in parcarea pe termen scurt, din zona „Plecari”, a aeroportului Otopeni, acolo unde tariful pe ora este de 20 lei. La un calcul simplu, pentru cele 6 zile, totalul a fost unul substantial, „douscinci” de milioane de lei, dupa cum ne spune chiar afaceristul.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

De ce nu a lasat Mandachi masina in parcarea pentru termen lung? Cel mai probabil din prostie, dar o prostie combinata si cu un preaplin de sine, gandindu-se ca el a avut noroc sa prinda loc la usile aeroportului, in timp ce fraierii au parcat in soare, la 100 metri distanta.

Mai trist e ca Mandachi s-a lamentat pe facebook, insirand apelative oricui altcuiva, numai siesi nu, si inventand un „dialog” cu reprezentantii aeroportului. Mandachi spune ca una dintre replicile primite de la un angajat al aeroportului ar fi fost ”Nu scrie prea clar prețul într-adevăr, dar aici e 20 lei pe oră, că ați lăsat mașina la PARCAREA CEA SCUMPĂ.”

Ei, draga Stefan Mandachi, minciuna asta se vede din avion, e penibil rau de tot sa incerci sa te scoti asa. In niciun caz nu ti s-a spus „nu scrie prea clar”, pentru ca, ce sa vezi, chiar scrie foarte clar „Parcare termen scurt”, dar si „Parcare termen lung”, cu litere de-o schioapa, la fel si preturile pentru fiecare.

Dar na, mai greu cu Mandachiu la oras!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191