Când va naște Georgiana Lobonț al treilea copil. Vedeta a luat o decizie importantă în ceea ce privește cariera / VIDEO

Când va naște Georgiana Lobonț al treilea copil. Vedeta a luat o decizie importantă în ceea ce privește cariera / VIDEO

Georgiana Lobonț a anunțat când va naște al treilea copil. Ce decizie importantă a luat vedeta în ceea ce privește sarcina. Artista și Rareș Ciciovan, partenerul ei de viață, sunt mai fericiți ca niciodată. Ce a mărturisit cântăreața, în exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Fără doar și poate, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au toate motivele să radieze de fericire. Cei doi așteaptă cu nerăbdare momentul în care vor deveni părinți pentru a treia oară. Iată ce a spus îndrăgita artistă cu privire la sarcină.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Georgiana Lobonț a anunțat când va naște

Vedeta anunțat că și-a anulat turneul din America, totul după ce a aflat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Artista a menționat că, deși cântările sale vor continua să răsune cu aceeași pasiune și dedicare, turneul în America va fi amânat pentru moment. Motivul? Georgiana Lobonț nu a primit încă termenul exact de naștere de la medicul său, dar având în vedere că se află în a cincea săptămână de sarcină, adică aproximativ o lună și un pic, ea estimează că nașterea va avea loc undeva în luna martie.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Cu toate acestea, programul turneului american, care ar fi avut loc la sfârșitul lunii ianuarie până la mijlocul lunii februarie, nu permite călătoria cu avionul pe o distanță atât de mare în această perioadă avansată de sarcină. Georgiana Lobonț consideră că există riscul de a naște în timpul călătoriei, ceea ce nu ar fi nici sigur, nici recomandat din punct de vedere medical.

Reacția soțului ei, după ce a aflat că este însărcinată

Georgiana Lobonț a făcut primele declarații după ce a aflat că este însărcinată, moment în care a mărturisit că soțul ei, Rareș Ciciovan, a început să plângă de emoții atunci când a aflat că vor deveni părinții pentru a treia oară.

Artista și partenerul ei își doreau foarte mult să devină părinți din nou. Iată că familia lor va fi completă, iar acesta este un mare motiv de bucurie pentru cei doi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191