Candidatura lui Dumitrescu la Consiliul Județean, NEVALIDATĂ de PNL central

Candidatura lui Dumitrescu la Consiliul Județean, NEVALIDATĂ de PNL central

Candidatura lui Dumitrescu la Consiliul Județean, NEVALIDATĂ de PNL central

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Candidatura lui Iulian Dumitrescu pentru Consiliul Județean Prahova ramane sub semnul întrebării.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Deși liberalii din Prahova susțin că Dumitrescu are acordul organizației judetene pentru a candida, președintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat că nu a validat candidaturile trimise de PNL Prahova, în timp ce celelalte candidaturi din alte județe au fost validate. Cu alte cuvinte, Dumitrescu nu are sprijinul central confirmat. (DECLARATIA LUI NICOLAE CIUCA, AICI)

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Anunțul făcut de Dumitrescu cu privire la candidatura sa a fost interpretat ca o încercare de a forța mâna primarilor, prezentându-le o propunere simplă, în cadrul unei manevre politice. Cu toate acestea, lipsa validării în ședința PNL de astăzi indică existența unor probleme în spatele acestei candidaturi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191