Care este prima și marea dragoste a Didei Drăgan: „Pe primul loc am pus mereu…”

Care este prima și marea dragoste a Didei Drăgan: „Pe primul loc am pus mereu…”

Dida Drăgan (77 de ani), supranumită „Vocea de Flacără” a muzicii românești, a muncit de mică pentru a ajunge un nume cu greutate în această industrie. Multe ore petrecute în studio, emoții, gânduri și speranțe, puse în versuri…i-au garantat, în timp, succesul profesional.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

„Pe primul loc am pus mereu munca. Așa că, și în perioada asta mă preocup tot de cariera mea, pentru că muzica/cântecul este forma mea de a mă exprima cel mai bine. În versuri îmi exprim, de fiecare dată, trăirile și emoțiile pe care eu le am”, a declarat Dida Drăgan pentru Click!

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Eleganță și simplitate

Dida Drăgan a dorit să sublinieze un aspect cu privire la noile tendințe în materie de frumusețe din ultima perioadă. Interpreta a făcut referite la „noua modă” (intervenții estetice – )  la care tinerele din ziua de astăzi apelează.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

„Văd foarte multe fete, pe la televizor, care se duc să se opereze, eu nu am timp de așa ceva. Poate peste 100 de ani o să fac și eu asta. Până atunci nu am timp, pentru că am de muncă. Eu nu am timp de tratamente, nu îmi fac nimic deosebit, sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu, sunt foarte mulțumită”, a conchis pentru Click!, Dida Drăgan.

Click! spune

Dida Drăgan s-a născut în județul Dâmbovița, în anul 1946. Este una dintre cele mai mari voci ale României, despre care Grigore Vieru avea doar cuvinte de laudă;

„Exigențele ei față de versuri, nu numai față de muzică, denotă o in­teligență și un rafinament care nu admit diletantismul și compromi­sul”, spunea Grigore Vieru despre cântăreață.

Apreciată și de Nichita Stănescu

 De asemenea, cântăreața are și un talent nativ când vine vorba de scriitură, condeiul ei fiind apreciat chiar și de marele poet Nichita Stănescu, care o numea „Doamna Oscar”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191