Cat costa un brad pentru Craciun, cumparat direct de la Directia Silvica Prahova

Cat costa un brad pentru Craciun, cumparat direct de la Directia Silvica Prahova

Cum Crăciunul se apropie, românii au intrat în febra cumpărăturilor. Iar brazii sunt la cea mai mare căutare în aceasta perioadă.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Direcția Silvică Prahova a scos la vânzare aproximativ 1000 de pomi de Crăciun, dar în funcție de cereri, cantitatea poate fi suplimentată. Prețurile sunt pentru toate buzunarele, de la 25 de lei și până la 300 de lei, în funcție de înălțimea bradului.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Direcția Silvică Prahova a scos la vânzare aproximativ pomi de Crăciun. Prețuri

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Mai sunt trei săptămâni până la Crăciun, însă oamenii au început deja să se intereseze de prețurile pomilor de Crăciun.

Anul acesta, cei mai ieftini vor fi cei din pepinierele Direcției Silvice Prahova care se vând, în medie, cu 35 de lei bucata. 1000 de brazi și molizi sunt disponibili în trei pepiniere.

Dacă cererile vor fi mai mari, cantitatea de pomi de Crăciun va fi suplimentată.

An de an, acolo de unde sunt taiați brazii de Crăciun, se replanteaza alți puieți. Pomii de Crăciun din pepinierele prahovene nu își schimba culoarea, când sunt aduși în casă și nici nu își pierd mirosul.

Sursa: republikanews.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191