CCC respins! Instructor auto, surprins când întoarce pe linie dublă continuă

CCC respins! Instructor auto, surprins când întoarce pe linie dublă continuă

Astăzi, în traficul aglomerat cu care deja ne-am obisnuit, un instructor auto a fost surprins comițând o încălcare gravă a regulilor rutiere, aruncând o umbră de îndoială asupra calității instruirii pe care o oferă tinerilor șoferi. Deși nu avea un elev în mașină, acțiunile sale nu au fost deloc conforme cu standardele profesionale.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

În timp ce traficul se desfășura normal, un martor ocular a observat instructorul auto intorcând pe linie dublă continuă.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Această acțiune a fost nu doar ilegală, dar și periculoasă pentru ceilalți participanți la trafic.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Instructorii auto au o responsabilitate majoră în formarea viitorilor șoferi și în promovarea comportamentului responsabil în trafic.

Încălcările grave ale regulilor de circulație nu ar trebui să fie tolerate, indiferent de statutul sau profesia unei persoane, insa, se așteaptă ca instructorii auto să fie modele de urmat în trafic, respectând cu strictețe legile rutiere și promovând siguranța pe șosele.

Este important ca școlile de conducere să fie conștiente de acțiunile instructorilor lor și să ia măsuri adecvate pentru a asigura că instruirea oferită este în concordanță cu standardele legale și etice.

În concluzie, comportamentul acestui instructor auto, surprins astăzi în trafic, ne amintește de importanța selectării cu grijă a școlii de conducere și a instructorului auto. Siguranța pe șosele și respectarea regulilor de circulație rămân priorități esențiale pentru a reduce accidentele rutiere și a promova un mediu de conducere responsabil.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191