Ce ar merita acest monstru? Copilele răpite au fost violate înainte ca agresorul să fie prins

Ce ar merita acest monstru? Copilele răpite au fost violate înainte ca agresorul să fie prins

Zapan Constantin este numele bărbatului care a răpit, vineri seara, cele două fete din Brașov cu primisiunea că le va duce la un grătar. Bărbatul n-a făcut altceva decât să le batjocorească pe cele două copile. A oprit mașina undeva între Brașov și Prahova, într-o zonă izolată, apoi le-a violat. Pe cea mare de patru ori, iar pe cea mică o singură dată (sex oral), informeaza Ziarul Incomod.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Zapan este un cunoscut al politiei. În urmă cu zece ani a fost condamnat pentru fapte similare si este înregistrat în registrul agresorilor sexuali.
Individul și-a recunoscut faptele, fiind deja reținut de polițiști pentru 24 de ore. În cursul zilei de duminica va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, mai scrie sursa citata.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Reamintim că Politia a dat Alerta de Răpire Copil sâmbătă dimineața, iar fetele au fost găsite in cursul acestei după-amiezi in Prahova.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

”Din cercetări a reieșit faptul că, în data de 11 noiembrie, în jurul orei 19:00, la domiciliul fetelor, situat în comuna Vama Buzăului, județul Brașov, s-ar fi prezentat un bărbat, pe nume Costi, cunoștință a concubinului mamei celor două copile, care i-ar fi cerut acordul mamei de a le lua pe cele două fete pentru a merge să facă un grătar la locuința sa, urmând să revină la domiciliu în jurul orei 21:00.

Întrucât copiii nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspunde la telefon, mama a alertat polițiștii.”, a transmis Politia Brașov.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191