Ce-l recomandă pe Ciolacu pentru funcția de premier? Răspunsul șefului PSD

Ce-l recomandă pe Ciolacu pentru funcția de premier? Răspunsul șefului PSD

Cu doar câteva luni rămase până la rotativa de la vârful Guvernului, ce ar urma să se producă în luna mai, liderul PSD a declarat – răspunzând unei întrebări – că pentru funcția de premier îl recomandă faptul că are experienţă executivă. Ciolacu a afirmat că atunci când a ocupat funcția de vicepremier în Guvernul Tudose a avut în coordonare mai multe ministere.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Marcel Ciolacu – politicianul aflat la momentul de față în a treia funcție în stat, fiind președintele Camerei Deputaților – susține că are o activitate îndelungată și spirit de echipă.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Ciolacu: Am spirit de echipă

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

„Am o activitate îndelungată. Am avut şi experienţă executivă împreună cu Mihai Tudose. Mihai era prim-ministru, eu eram vicepremier şi am avut în coordonare foarte multe ministere. Am o activitate parlamentară şi preşedinte al Camerei.

Cred că-s vreo trei ani de zile de când sunt preşedintele PSD. Am un spirit de echipă şi sunt unul dintre oamenii care coagulează, nu dezbină şi cred mult în acest sistem de a conduce atât partidul, cât eventual Executivul”, a declarat Ciolacu, într-o emisiune la Prima News.

Se pregătește pentru noua funcție

Când a fost întrebat dacă se pregătește pentru această funcție, liderul PSD a răspuns afirmativ. „Da. (…) Am discuţii mai ales în zona economică fiindcă consider că această zonă va fi cea mai importantă pentru perioada următoare”.

„Am discuţii cu colegii cât mai detaliate pe fonduri europene astfel încât să nu se mai blocheze niciun fel de mecanism şi lucrurile nu trebuie să stea în mâinile unei singure persoane. Am nişte discuţii aplicate privind situaţia militară din zona Mării Negre”, a completat politicianul aflat în fruntea PSD.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191