Ce-l recomandă pe Ciolacu pentru funcția de premier? Răspunsul șefului PSD

Ce-l recomandă pe Ciolacu pentru funcția de premier? Răspunsul șefului PSD

Cu doar câteva luni rămase până la rotativa de la vârful Guvernului, ce ar urma să se producă în luna mai, liderul PSD a declarat – răspunzând unei întrebări – că pentru funcția de premier îl recomandă faptul că are experienţă executivă. Ciolacu a afirmat că atunci când a ocupat funcția de vicepremier în Guvernul Tudose a avut în coordonare mai multe ministere.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Marcel Ciolacu – politicianul aflat la momentul de față în a treia funcție în stat, fiind președintele Camerei Deputaților – susține că are o activitate îndelungată și spirit de echipă.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

Ciolacu: Am spirit de echipă

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

„Am o activitate îndelungată. Am avut şi experienţă executivă împreună cu Mihai Tudose. Mihai era prim-ministru, eu eram vicepremier şi am avut în coordonare foarte multe ministere. Am o activitate parlamentară şi preşedinte al Camerei.

Cred că-s vreo trei ani de zile de când sunt preşedintele PSD. Am un spirit de echipă şi sunt unul dintre oamenii care coagulează, nu dezbină şi cred mult în acest sistem de a conduce atât partidul, cât eventual Executivul”, a declarat Ciolacu, într-o emisiune la Prima News.

Se pregătește pentru noua funcție

Când a fost întrebat dacă se pregătește pentru această funcție, liderul PSD a răspuns afirmativ. „Da. (…) Am discuţii mai ales în zona economică fiindcă consider că această zonă va fi cea mai importantă pentru perioada următoare”.

„Am discuţii cu colegii cât mai detaliate pe fonduri europene astfel încât să nu se mai blocheze niciun fel de mecanism şi lucrurile nu trebuie să stea în mâinile unei singure persoane. Am nişte discuţii aplicate privind situaţia militară din zona Mării Negre”, a completat politicianul aflat în fruntea PSD.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191