Ce mesaj a transmis Bogdan Toader, dupa alegerile din PSD Prahova: Misiunea mea de președinte al Organizației PSD Prahova se încheie

Ce mesaj a transmis Bogdan Toader, dupa alegerile din PSD Prahova: Misiunea mea de președinte al Organizației PSD Prahova se încheie

Deputatul Bogdan Toader a tinut sa multumesca atat colegilor din PSD, cat si prahovenilor, pentru sprijinul oferit in ultimii 8 ani de cariera politica.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Astazi, in cadrul Conferintei judetene de alegeri a organizatiei Prahova, s-a votat in unanimitate ca functia de presedinte al PSD la nivel judetean sa ii revina actualului prefect, Virgiliu Nanu. Bogdan Toader va ramane prim-vicepresedinte al filialei si deputat de Prahova.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

Iata ce mesaj a transmis acesta, joi seara:

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

„Din 2015 și până în prezent, sunt 8 ani în care am avut onoarea să contribui, alături de dumneavoastră, la dezvoltarea județului Prahova. Iubesc Prahova, știți acest lucru foarte bine!

În acești ani, am ocupat cu sprijinul dumneavoastră, al cetățenilor, și, bineînțeles, al colegilor de partid, rând pe rând, funcțiile de consilier județean, vicepreședinte și, ulterior, președinte al Consiliului Județean Prahova. Astăzi, ocup prin voința prahovenilor funcția de deputat în Parlamentul României.

Misiunea mea de președinte al Organizației PSD Prahova se încheie, însă, nu și cea de reprezentant al prahovenilor, de militant pentru drepturile și mai binele cetățenilor români, pentru o infrastructură rutieră de calitate, pentru servicii publice eficiente.

Rămân același om și din funcția de Prim-vicepreședinte al PSD Prahova, poziție din care voi munci alături de voi, dragi colegi, la fel ca și până acum. Împreună, în 2024, vom avea rezultatele pe care ni le dorim atât la alegerile locale, cât și la cele parlamentare.

 

Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut în acești 8 ani plini de provocări, de rezultate frumoase, tuturor celor care ați făcut posibilă dezvoltarea județului Prahova sub coordonarea mea! Nu vă uit pe dumneavoastră dragi cetățeni sau colegi, nici pe primari sau echipele din teritoriu cu care am colaborat în tot acest timp.

PSD nu este un partid de lider, ci unul de echipă. Așadar, felicit noul birou ales și am încredere că, uniți, câștigăm toate competițiile electorale ale anului 2024! Vă îmbrățișez și, încă o dată, vă mulțumesc!”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191