Ce mesaj a transmis Bogdan Toader, dupa alegerile din PSD Prahova: Misiunea mea de președinte al Organizației PSD Prahova se încheie

Ce mesaj a transmis Bogdan Toader, dupa alegerile din PSD Prahova: Misiunea mea de președinte al Organizației PSD Prahova se încheie

Deputatul Bogdan Toader a tinut sa multumesca atat colegilor din PSD, cat si prahovenilor, pentru sprijinul oferit in ultimii 8 ani de cariera politica.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Astazi, in cadrul Conferintei judetene de alegeri a organizatiei Prahova, s-a votat in unanimitate ca functia de presedinte al PSD la nivel judetean sa ii revina actualului prefect, Virgiliu Nanu. Bogdan Toader va ramane prim-vicepresedinte al filialei si deputat de Prahova.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Iata ce mesaj a transmis acesta, joi seara:

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

„Din 2015 și până în prezent, sunt 8 ani în care am avut onoarea să contribui, alături de dumneavoastră, la dezvoltarea județului Prahova. Iubesc Prahova, știți acest lucru foarte bine!

În acești ani, am ocupat cu sprijinul dumneavoastră, al cetățenilor, și, bineînțeles, al colegilor de partid, rând pe rând, funcțiile de consilier județean, vicepreședinte și, ulterior, președinte al Consiliului Județean Prahova. Astăzi, ocup prin voința prahovenilor funcția de deputat în Parlamentul României.

Misiunea mea de președinte al Organizației PSD Prahova se încheie, însă, nu și cea de reprezentant al prahovenilor, de militant pentru drepturile și mai binele cetățenilor români, pentru o infrastructură rutieră de calitate, pentru servicii publice eficiente.

Rămân același om și din funcția de Prim-vicepreședinte al PSD Prahova, poziție din care voi munci alături de voi, dragi colegi, la fel ca și până acum. Împreună, în 2024, vom avea rezultatele pe care ni le dorim atât la alegerile locale, cât și la cele parlamentare.

 

Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut în acești 8 ani plini de provocări, de rezultate frumoase, tuturor celor care ați făcut posibilă dezvoltarea județului Prahova sub coordonarea mea! Nu vă uit pe dumneavoastră dragi cetățeni sau colegi, nici pe primari sau echipele din teritoriu cu care am colaborat în tot acest timp.

PSD nu este un partid de lider, ci unul de echipă. Așadar, felicit noul birou ales și am încredere că, uniți, câștigăm toate competițiile electorale ale anului 2024! Vă îmbrățișez și, încă o dată, vă mulțumesc!”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191