Ce să faci dacă acrești prea mult ciorba. Ingredientul simplu prin care o poți drege

Ce să faci dacă acrești prea mult ciorba. Ingredientul simplu prin care o poți drege

Vi s-a întâmplat să faceți ciorbă și să iasă prea acră? Ei bine, noi avem soluția potrivită pentru ca ciorba  să își recapete aroma deosebită! E vorba de un ingredient simplu!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Ciorba este mereu o alegere delicioasă, atunci când vreți să faceți ceva de mâncare. Cu legume, carne, dulce sau acră, ciorba este bună oricând! Totuși, probabil v-ați confruntat cu situația în care ați acrit prea mult ciorba și nu ați știut ce să faceți ca să o reparați. Ei bine, noi am aflat soluția! Tot ce trebuie să faceți este să adăugați câteva linguri de smântână lichidă, numai bună atunci când faceți o ciorbă acră de pui. De asemenea, puteți folosi niște ceapă caramelizată sau, desigur, puteți adăuga mai multă apă pentru a o dilua. 

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Pentru această rețetă, din care puteți servi patru porții, este nevoie de următoarele ingrediente, potrivit : 2 cartofi medii, un morcov, 2 cepe medii, pătrunjel, leuștean, țelină, două legătură rase de orez, borș, sare, boia dulce, jumătate de ardei gras. 

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Mod de preparare

Se pune puiul la fiert timp de o oră până se frăgezește carnea. În acest timp, fiți atenți să luați spuma deasupra și, în același timp, veți vedea că va rămâne multă grăsime, mai ales dacă puiul este de curte. Până se face puiul, morcovul se rade, ceapa se taie mărunt, cartofii se taie cubulețe, la fel țelina și ardeiul. 

Când s-a fiert puiul, se pun în oală legumele, și dacă aveți o crenguță de leuștean sau țelină, este bine să adăugați pentru un plus de aromă. Ingredientele se mai las la fiert timp de 10 minute, iar apoi, se pune orezul, după ce a fost bine spălat, iar ulterior adăugăm și sare pentru a da gust ciorbei.

Mai lăsăm din nou încă 10 minute și punem o lingură sau două de bulion după preferințe și borșul după gust.  Se mai lasă alte 10 minute pentru ca ingredientele să își lase aroma deosebită, iar la sfârșit se pune pătrunjelul sau leușteanul pentru ca ciorba să capete cel mai delicios gust. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191