Ce scrie în biletul de adio lăsat de milionarul din Voluntari care și-a pus capăt zilelor. Afaceristul ar fi încercat să se sinucidă și în urmă cu 4 ani 

Ce scrie în biletul de adio lăsat de milionarul din Voluntari care și-a pus capăt zilelor. Afaceristul ar fi încercat să se sinucidă și în urmă cu 4 ani 

Milionarul în vârstă de 46 de ani, care și-a pus capăt zilelor intoxicându-se cu fum de la grătar, a lăsat un bilet de adio în limba engleză. Ce ultim gând a lăsat omul de afaceri în urma sa după ce a recurs la acest gest extrem. 

Ionuț Dumitrescu, inginer: La Hidro Prahova e multă incompetență. O lipsă crasă de specialişti care lasă județul fără apă potabilă

În cursul zilei de azi, un milionar cunoscut a fost găsit mort într-o vilă din Voluntari. Afaceristul a fost găsit fără suflare în baie, cu mai multe grătare aprinse lângă el.

Alin Moldoveanu şi incompetenții numiți politic, „vedete” naționale. Ruşine, hoților criminali!

Ce scrie în biletul de adio lăsat de milionarul din Voluntari care și-a pus capăt zilelor

Un cunoscut milionar român a fost găsit astăzi, fără suflare, de către un apropiat, chiar în vila sa din Voluntari. Afaceristul a lăsat în urma sa un bilet de adio în limba engleză.

Criză majoră a apei potabile în Măneşti! Primarul Constantin Nițoi și Hidro Prahova îşi bat joc de sănătatea cetățenilor

Se presupune că omul de afaceri ar fi luat mai multe pastile din flacoane diferite, și, în momentul în care a simțit că medicamentele încep să-și facă efectul, a scris pe o bucată de hârtie, de patru ori la rând, „I am already asleep” ( Sunt deja adormit).

Afaceristul, care și în urmă cu 4 ani ar fi încercat să își pună capăt zilelor, de această dată și-ar fi programat moartea din timp. A avut de gând să se sinucidă intoxicat cu fum, așa că ar fi cumpărat nu mai puțin de trei grătare și mai mulți saci de cărbuni, mai scrie sursa menționată anterior.

Pe trupul milionarului nu au fost observate urme de violență

Potrivit , pe trupul milionarului nu au fost observate urme de violență, ceea ce îi duce pe anchetatori cu gândul la varianta unei sinucideri.

Afaceristul s-ar fi închis în baie, ar fi aprins grătarul, iar monoxidul de carbon emanat de cărbunii care ardeau l-au ucis în scurt timp.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191