Ce spune Poliția despre individul care a atacat echipajul de pe Ambulanță, pe strada Eremia Grigorescu, din Ploiesti

Ce spune Poliția despre individul care a atacat echipajul de pe Ambulanță, pe strada Eremia Grigorescu, din Ploiesti

Politia Prahova a transmis un comunicat referitor la incidentul produs in aceasta dimineata, pe strada Eremia Grigorescu, din municipiu, cand un barbat aflat sub influenta bauturilor alcoolice a atacat echipajul medical sosit sa ii ofere ajutor de specialitate.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Stirea initiala AICI

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

„În această dimineață, în jurul orei 6.00 polițiștii din cadrul Secției nr.3 de poliție Ploiești au fost sesizați de către reprezentanții din cadrul Serviciului de Ambulanță Prahova care au solicitat sprijin întrucât un bărbat ce se află în stare de ebrietate face scandal în fața unei societăți comerciale, acesta refuzând să stea de vorbă cu echipajul medical.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

În baza sesizării polițiștii deplasați la fața locului au depistat persoana în cauză ca fiind un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Ploiești, iar în urma controlului corporal al acestuia au fost identificate trei obiecte tăietor-înțepătoare pe care le-ar fi sustras din încinta unei unități comerciale.

Ulterior, acesta a fost condus la sediul unității de poliție pentru audiere.

De asemenea, din verificări a reieșit faptul că până la sosirea polițiștilor bărbatul ar fi înțepat cu unul dintre cele trei obiecte anvelopa spate dreaptă a ambulanței.

Astfel, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și distrugere și continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191