Ce sunt urmele albe lăsate de avioane pe cer. Controversa a reapărut pe internet

Ce sunt urmele albe lăsate de avioane pe cer. Controversa a reapărut pe internet

Controversa urmelor albe de pe cerul senin a reapărut pe internet, în special pe rețelele sociale. Aceasta apare pe măsură ce se conturează inclusiv mesaje extremiste sau naționaliste. Jurnalistul de știință Alexandru Mironov a explicat, la Digi24, cum se formează acestea.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

De ce lasă avioanele urme albe pe cer?

Alexandru Mironov, jurnalist de știință: „Nu au încotro. Atunci când gazele de la țeava de eșapament ies în aer și întâlnesc temperaturi mult mai reci are loc un fenomen de condensare.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Indivizii care se apucă să facă lucruri rele și să sperie oamenii ar trebui pedepsiți de lege. Știu că una dintre influențele rele se zbătea foarte tare împotriva vaccinurilor, ori sunt lucruri dovedite. Oamenii știu despre ce este vorba.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

E vorba despre niște vapori de apă împreună cu cenușa de la gaze arse, nimic de speriat în asta. Nu ne temem de orice. Avioanele sunt pe cer deja de mai bine de 100 de ani”.

De ce unele urme lăsate pe cer sunt mai subțiri, iar altele mai groase?

Alexandru Mironov, jurnalist de știință: „După cum atmosfera este mai încărcată de umiditate sau nu. În funcție de asta are loc acest fenomen de transformare în vapori de apă, ceea ce lasă avioanele. În 10 ani și avioane vor fi electrice. Atunci nu se va mai pune problema”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191