Ce tehnică românească au descoperit pe frontul din Ucraina jurnaliștii olandezi

Ce tehnică românească au descoperit pe frontul din Ucraina jurnaliștii olandezi

Tehnică românească pe frontul din Ucraina. O publicație din Olanda a făcut o analiză a tehnicii și muniției utilizate de armata ucraineană și a descoperit tehnică și din țara noastră. Vorbim despre blindate, lansatoare de rachete, precum și muniție. 

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Alexandra Dinu, jurnalist Digi24: Jurnaliștii olandezi au făcut listă cu armamentul românesc prezent pe frontul din Ucraina. Aceștia au făcut un articol numit „Camaraderia în Carpați: sprijinul militar al României pentru Ucraina”. Au dat ca exemplu mai multe imagini suprinse în țara aflată în conflict în care, spun ei, se vede tehnică militară produsă în România.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Și ne uităm la ceea ce spun jurnaliști că folosesc ucrainenii în luptă. În primul rând este vorba despre TAB-ul 71, un blindat produs în România în anii ’70. Blindatul a întrat în dotarea armatei noastre în acea perioadă și a mai fost folosit în Republica Moldova, Iugoslavia și Croația.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Pe front s-ar afla și lansatoare multiple de rachete românești dar și mitraliere de fabricație românească.

În articolul publicat de jurnaliștii olandezi se vorbește și despre muniție românească. Ucrainenii folosesc rachete produse în România, dar și proiectile și muniție pentru aruncătoarele de grenade sau mitraliere.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191