Cea mai mare notă luată la Bacalaureatul din toamnă. Pe primul loc, o elevă de la Colegiul Sfântul Sava

Cea mai mare notă luată la Bacalaureatul din toamnă. Pe primul loc, o elevă de la Colegiul Sfântul Sava

Aproape de candidaţi au dat bacalaureatul de toamnă. Majoritatea îl vor da şi anul viitor, dacă nu iau notă de trecere acum, la contestaţie. Unii au experienţă în domeniu. 

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Candidat: Am venit cu iubita mea, să depună contestaţie şi-acum Doamne Ajută să fie bine. Emoţii pentru ea, nu pentru mine. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Reporter: De câte ori ai dat?

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Candidat: De două. În toamnă am dat, sesiunea a doua, ca ea. 

În premieră, sesiunea de toamnă BAC 2023 a fost digitalizată

Florin Lixandru, secretar de stat MEN:Anul acesta într-adevăr înregistrăm o scădere, vom vedea care au fost cauzele care au dus la această scădere, în primul rând este modul în care s-au pregătit pentru acest examen. 

În premieră, sesiunea aceasta a fost digitalizată. Lucrările au fost evaluate online de doi profesori din alte judeţe decât cel al candidatului. Unii cred că asta i-a făcut să ia note mai mici. 

Candidat: La mate şi la geografie nu prea contează, dar la română trei puncte contează destul de mult. Să-l iau, asta contează, 30 de sutimi e destul.

Florin Lixandru, secretar de stat MEN: În cazul în care între cei doi evaluatori au existat diferenţe mai mari de un punct la evaluare, lucrările au fost distribuite către alţi doi evaluatori, iar nota finală a fost stabilită prin extragere notelor de mijloc şi în favoarea mediei.

Cea mai mare medie obţinută la Bacalaureatul de toamnă

Au fost însă şi elevi care s-au pregătit toată vara pentru bacalaureat.

Andreea Milea, reporter Observator: 9,73 este cea mai mare medie obţinută la Bacalaureatul de toamnă de o elevă de la Colegiul Sfântul Sava, la a doua sesiune de bacalaureat. Imediat după, cu media de 9,61 este un elev din Ilfov. 

Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi afişate marţi, 29 august. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191