Cine este femeia de 36 de ani, din Alexandria, găsită moartă în casă de soacra ei. A fost ucisă de iubitul de care voia să se despartă / FOTO

Cine este femeia de 36 de ani, din Alexandria, găsită moartă în casă de soacra ei. A fost ucisă de iubitul de care voia să se despartă / FOTO

Încă o crimă neașteptată a avut loc, de această în Alexandria, acolo unde o femeie în vârstă de 36 de ani a fost ucisă cu sânge rece chiar de cel care îi era partener. Victima a fost găsită decedată în propria casă, chiar de soacra ei.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Scene desprinse din filmele de groază au avut loc, de curând, într-un apartament din Alexandria. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 36 de ani, care a fost găsită fără viaţă în casă, chiar de soacra ei. Aceasta s-a îngrijorat, după ce nora şi fiul său nu au mai răspuns la telefon.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Femeie de 36 de ani, găsită moartă în casă în Alexandria

Potrivit apropiaților, se pare că în familia celor doi existau des conflicte și chiar scandaluri. Certurile erau obișnuite în relație.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Femeia de 36 de ani ucisă de propriul iubit lucra de câțiva ani la un depozit din Alexandria, loc unde era contabilă. De asemenea, înainte de tragedie, vecinii acestora au auzit zgomote puternice din locuinţa lor.

Cea care a descoperit ce s-a întâmplat, de fapt, a fost chiar mama atacatorului, care a venit la apartament, unde a găsit-o pe nora ei fără viaţă, după ce fiul ei nu a mai răspuns la telefon.

În urma tragediei, s-a aflat că femeia ar fi fost strangulată, însă oamenii legii care se ocupă de caz nu au confirmat oficial această informație, potrivit

Agresor i-a fost bărbatul de care voia să se despartă

Totodată, la scurt timp după crimă, bărbatul a fugit, lăsându-și acasă telefonul. Imediat după tragedie, acesta a fost prins la câţiva kilometri distanţă, în localitatea Bragadiru și a fost dus la audieri.

Potrivit surselor judiciare din anchetă, se pare că cei doi parteneri se aflau în divorţ, ei certându-se deseori pentru bunurile pe care le aveau de împărțit în urma separării oficiale.

CITEȘTE ȘI: Crimă în Drobeta-Turnu Severin! Femeie de 54 de ani, ucisă de propriul fiu, cunoscut drept consumator de droguri / FOTO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191