Cine este jurnalistul care a fost rănit în exploziile puternice de la Crevedia. Un reporter a fost transportat de urgență la spital

Cine este jurnalistul care a fost rănit în exploziile puternice de la Crevedia. Un reporter a fost transportat de urgență la spital

În urmă cu puțin timp, trei explozii devastatoare au avut loc la o stație GPL din Crevedia. 26 de pompieri și alte opt persoane au fost rănite în urma exploziilor puternice, iar alte două au decedat. Printre persoanele rănite se află și un jurnalist din România. Este vorba despre un reporter care a fost transportat de urgență la spital.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Cine este jurnalistul care a fost rănit în exploziile puternice de la Crevedia. Un reporter a fost transportat de urgență la spital. Explozia puternică a făcut ravagii, iar în momentul de față la locul incidentului au fost trimise 14 ambulanțe.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Cine este jurnalistul care a fost rănit în exploziile puternice de la Crevedia

Foarte multe persoane au fost evacuate în urma exploziilor puternice de la Crevedia. Printre persoanele care au fost rănite se află și un jurnalist, iar două persoane și-au pierdut viața acolo.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Potrivit RomaniaTV, jurnalistul care a fost rănit în prima explozie puternică de la Crevedia este Marina Cioacă. Femeia este reporter la România TV și a fost transportată de urgență la spital, după ce a fost arsă pe mâini în urma exploziei.

Planul roșu de intervenție a fost activat

S-a activat planul roșu de intervenție după cele trei explozii puternice de la stația GPL din Crevedia! 3000 de oameni au fost evacuați din stația GPL, 26 de pompieri evacuați, un pompier din cei 26 a fost intubat, alți trei pacienți prezintă arsuri pe 90% din suprafața corpului, un alt pacient a făcut stop cardio respirator.

Ministrul Sănătății a luat măsuri importante de urgență după cele trei explozii puternice de la stația GPL din Crevedia. Alexandru Rafila a precizat că există persoane decedate în explozii, însă acum este important ca oamenii răniți să ajungă de urgență în spitale pentru a li se oferi ajutorul de care au nevoie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191