Cine râde la urmă, râde mai bine!

Cine râde la urmă, râde mai bine!

Expresia din titlu s-a potrivit Petrolului după tripla cu Rapidul. Au fost trei jocuri, două începute la Strejnicu și unul desfășurat în Giulești. Pe arena ,,Conpet” s-au desfășurat meciurile din prima etapă a Ligii de Tineret, ,,U21” și ,,U21”. La meciuri au venit destui oameni de fotbal, dar și Marian Copilu, finanțatorul Petrolului, și patronul Rapidului, Dan Șucu, venit împreună cu soția. Apropo de Copilu puțină lume știe că acesta are copilul la clubul giuleștean, la una din grupele de juniori.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

În prima parte a zilei rapidiștii au fost cei care s-au bucurat. Petrolul ,,U21”, antrenat de Daniel Movilă, a întâlnit Rapidul în fața căruia a pierdut, scor 1-3(1-2). Oaspeții au marcat prin Alexandru Stan, dar gazdele au restabilit repede egalitatea, prin „căpitanul” Sebastian Guiu (19). Rapidul a revenit în avantaj după reușita lui Dănilă (29), pentru ca, după pauză, Stanciu (67) să înscrie golul care a stabilit scorul final.

Petrolul a jucat cu: Mario Ciorăneanu – Mario Dudu, Hamza Albayrak, Leonard Șoldea, Florin Chivu, Călin Piscan, Mihai Toma, Augustin Dumitrache, Sebastian Guiu, Mihai Constantinescu, Iustin Răducan. Rezerve: Nicolae – Bîrzan, Pană, Coman, Moise, Tudor, Alexe, Moraru. A urmat jocul la nivelul ,,U17” și de această dată rapidiștii având câștig de cauză. Scor final 2-6 (1-3), golurile echipei petroliste fiind marcate de către Vladimir Badea (25) și Eduard Enescu (64).

A venit seara zilei de duminică și, cum bine se știe, seniorii au reușit să-i “răzbune” pe juniori câștigând înfruntarea din Giulești. A fost rândul haitei petroliste să se bucure în timp ce Șucu și ai lui erau “monumente” ale tristeții! Tot în week-end-ul trecut s-a desfășurat și prima etapă la nivelul Ligii Elitelor „U16” și „U15”. În ambele competiții echipele clubului petrolist au pierdut ambele jocuri, 1-6, la „U16”, respectiv 0-9, la „U15”!

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

În etapa a doua a sezonului în curs avem programate următoarele partide:

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Liga de Tineret – Seria „EST”
Duminică, ora 12.00 (stadion „Ion Țiriac”, București): SC Dinamo 1948 – FC Petrolul Ploiești

Liga Elitelor „U17” – Seria „EST”
Duminică, ora 14.00 (stadion „Ion Țiriac”, București): SC Dinamo 1948 – FC Petrolul Ploiești

Liga Elitelor „U16” – Seria 2
Sâmbătă, ora 12.00 (stadion „Chimia”, Brazi): FC Petrolul – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Liga Elitelor „U16” – Seria 2
Sâmbătă, ora 14.00 (stadion „Chimia”, Brazi): FC Petrolul – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Sursa foto:fcpetrolul.ro/robert anghel

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191