Ciorba de miel cu rosii

Ciorba de miel cu rosii

INGREDIENTE
500 gr carne de miel cu os
1 legatura ceapa verde
1 morcov mare
1 bucata pastarnac
300 ml rosii pasate
sare
piper negru macinat
leustean verde

Viceprimarul Ploieștiului Alexandru Săraru (AUR), despre propunerea UE privind alegerea sexului de către minori: „Este un atac la inocența copiilor”

Portii: 4 Timp de preparare: sub 60 minute

Prefectura Prahova, CJPC, ITM, Poliția și Garda de Mediu – controale și sancțiuni la firmele de dezmembrări auto din județ

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu rosii:
Spalam bine carnea si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca.

VIDEO: Președintele CJ, Virgil Nanu, la semnarea unui nou contract în beneficiul prahovenilor: Extindere rețea canalizare pentru șapte localități

Intre timp curatam, spalam si tocam cubulete morcovul si pastarnacul, iar ceapa verde o tocam marunt, separat partea alba de cea verde.

Cand carnea este fiarta de jumatate, adaugam morcovul, pastarnacul si partea alba de la ceapa. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam rosiile, sare si piper dupa gust. Cand rosiile au fiert, adaugam partea verde a cepelor si leusteanul tocat fin si mai dam 2-3 clocote.

 

 

 

 

 

 

sursa: www.bucataras.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0734.908.468