Claudiu Tudor:,,Problemele financiare la Petrolul se vor rezolva în curând”

Claudiu Tudor:,,Problemele financiare la Petrolul se vor rezolva în curând”

Cu ocazia prezentării lui Florin Pârvu ca antrenor principal, președintele clubului, Claudiu Tudor, a dat asigurări că problemele financiare la Petrolul se vor rezolva în curând nedorind să intre în amănunte. El a mai spus că jucătorii și conducerea clubului sunt datori publicului, dar și acesta la rândul lui trebuie să susțină echipa pe stadion, nu pe site-urile de socializare.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Claudiu Tudor:,,Suntem datori publicului, jucatorii, dar si noi, cei din conducere. Pentru ca mereu castigam impreuna si, tot la fel, pierdem impreuna. Nu o sa ma dezic niciodata de jucatori. Ma intrebati cum sa atragem publicul la stadion. Pai esti pe locul opt, la mica distanta de locul sapte, ce trebuie sa faci special pentru a atrage lumea la stadion? Ne-am saturat sa aratam dragoste Petrolului pe facebook. Important ar fi ca lumea sa fie pe stadion. Primul ajutor in sustinerea acestei echipe trebuie sa vina din partea fanilor, spectatorilor. Acel bilet, daca-l platesti, salariile jucatorilor sunt asigurate. Bine, nu vii la meci, dar cumpara un bilet si da-l altcuiva care nu are posibilitatea. Daca stam acasa si asteptam sa aduca unul milioane si spunem ca de ce n-a adus ala trei milioane sau de ce nu aduce Claudiu doua milioane sau Florin trei … nu asa iti arati dragostea fata de club.”

Pârvu s-a întors după 8 ani la Petrolul și parcă s-a întors în timp din punct de vedere al condițiilor de pregătire. Asta pentru că echipa nu are nici măcar o bază decentă de antrenament ceea ce crează mari probleme. Antrenorul de 47 de ani a povestit că în China parcă ești în altă lume având în vedere condițiile asiaticilor:,,Cautati baza de pregatire Daliyan Pro sa vedeti ce conditii sunt acolo. Un exemplu este faptul ca au 12 terenuri de antrenament! Baza ca a lor nu exista in Europa! Ma gandesc sa aducem si fotbalisti chinezi, de ce nu? Facem o colaborare cu echipa din China. Ei vin cu putere de munca, mentalitate, sunt foarte constiinciosi in ceea ce fac. De foarte mult timp vin in Europa, la Chelsea, la Tottenham, la Dortmund, vin si fac schimb de experienta. De ce nu ar trebui sa vina si la noi?”- a declarat noul antrenor al Petrolului.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191