Consiliul Județean Prahova a împărtit 38 milioane de lei primăriilor din județ. Vezi LISTA repartizării banilor

Consiliul Județean Prahova a împărtit 38 milioane de lei primăriilor din județ. Vezi LISTA repartizării banilor

Aproximativ 38 milioane de lei au fost repartizati primariilor din Prahova, in cadrul sedintei de astazi a Consiliului Judetean.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Astfel, 30 de milioane au fost alocati comunelor, 6,6 milioane au fost directionati catre orase, iar municipiile Ploiesti si Campina au primit, impreuna, 1,47 milioane de lei.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Banii au fost alocati de CJ Prahova pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru susţinerea programelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Iata lista repartizarii banilor, pentru fiecare administratie locala in parte:

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191