Consiliul Local a aprobat propunerea primarului Volosevici: pretul gigacaloriei ramane neschimbat si pe aprilie

Consiliul Local a aprobat propunerea primarului Volosevici: pretul gigacaloriei ramane neschimbat si pe aprilie

La propunerea primarului Andrei Volosevici, prețul Gcal rămâne neschimbat și în luna aprilie, și anume 186,97 lei.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

În cadrul ședinței de Consiliu Local a fost aprobată, astăzi, menținerea prețului local al energiei termice facturată populației, de 186.97 lei fără TVA, în perioada 1.04-30.04.2023.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Totodată, la propunerea primarului Andrei Volosevici, s-a aprobat acordarea subvenției pentru acoperirea integrală a diferenței dintre prețul de producere, transport, distribuție și furnizare a energiei termice livrată populației și prețul local al energiei facturată populației, pentru perioada 01.04-30.04.2023, în conformitate cu prevederile contractuale.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191