Copiii de la CSS Ploiesti sunt campioni ai Romaniei

Copiii de la CSS Ploiesti sunt campioni ai Romaniei

Recent pe stadionul „Iolanda Balaș”, din Bucuresti, s-au desfasurat Finalele Campionatelor Naționale rezervate copiilor cat. 1 și 2 . La concurs au participat peste 1000 sportivi din toată țara! Atleții de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au reușit să obțină 3 medalii, două medalii la cat. copii 2 și una la cat. copii 1!

Cele mai strălucitoare medalii au fost obținute de copiii categoria 2 prin Iannis Niculescu , sportivul pregătit de prof. Florin Andrei reușind în proba de 80 m, cu timpul de 10.90 sec. să obțină medalia de aur și să intre în posesia titlului de Campion al României, respectiv ștafeta 5 x 80 m de la aceeași categorie.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Performanta a fost obtinuta în componența Andrei Neculai – David Coman – Iustin Ioan – Ștefan Moisoiu – Iannis Niculescu, care cu timpul de 56.44 sec., au câștigat medalia de aur și titlul de Campion al României! Clubul Scolar a avut o evoluție meritorie și la cat. Copii 1, obținând o medalie de bronz cu ștafeta 5 x 80 m băieți – 57.97 sec., în componența Eduard Grigore – Mihai Neacșu – Alexandru Ioniță- Eduard Coman – Ionuț Guță!

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191