Corina Caciuc a născut! Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară! / FOTO

Corina Caciuc a născut! Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară! / FOTO

Veste bombă în showbiz-ul românesc! Corina Caciuc a născut în urmă cu puțin timp! Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară! Iubita lui a publicat și prima imagine de la cel mai frumos moment! Iată ce mesaj emoționant a transmis!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Zi importantă pentru familia lui Laurențiu Reghecampf! Iubita lui, Corina Caciuc, a născut în urmă cu puțin timp.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Antrenorul este în extaz și nerăbdător să își strângă în brațe cel de-al patrulea fiu. Vestea că ea este însărcinată i-a adus multă bucurie în suflet, astfel că acest moment este cu adevărst special!

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Corina Caciuc a născut un băiețel

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează un cuplu de aproximativ doi ani, timp în care au trecut prin cele mai frumoase momente ale unei familii! Au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos, iar acum familia lor s-a mărit!

Corina Caciuc a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare și a publicat o imagine specială, direct în spital, în timp ce își ține la piept bebelușul. Atât ea, cât și Laurențiu Reghecampf sunt fericiți și nerăbdători să își trăiască viața în patru, alături de bebelușul lor și de fiul cel mare, Liam.

”Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”, a scris Corina Caciuc, pe Instagram.

Cei doi mai au un fiu împreună

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară! Antrenorul are un băiat cu prima sa soție, Mariana, și un fiu cu Anamaria Prodan. După ce a început relația cu Corina Caciuc, la scurt timp a devenit tată pentru a patra oară.

De această dată, iubita lui i-a dăruit cel de-al patrulea fiu. Cei doi nu au dezvăluit, până în acest moment, numele micuțului, dar au anunțat că este băiețel.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191